Π. Πελοποννήσου -Μαντάς: «Θα τους πάω μέχρι τέλους!»

Π. Πελοποννήσου -Μαντάς: «Θα τους πάω μέχρι τέλους!»

Μετά το δελτίο τύπου της περιφέρειας που υπογράφουν δύο δικηγόροι (Καβουρίνος και Βαγγόπουλος) και αναφέρεται στη μήνυση του Γιώργου Ρουμελιώτη εναντίον του Περικλή Μαντά (έχουν αλληλομηνυθεί), ήρθε νέα ανακοίνωση του κ. Μαντά από τη Μεσσηνία.

Όλα ξεκίνησαν μετά από μία δημόσια αναφορά του Πέτρου Τατούλη σε παλαιότερη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν είπε ότι ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Περικλής Μαντάς (από τη Μεσσηνία) του «ζήτησε… μαύρο χρήμα για μέσο ενημέρωσης”, κάτι που οδήγησε τον κ. Μαντά προσφύγει στην Δικαιοσύνη σε βάρος του περιφερειάρχη.

Η κατάθεση του Γιώργου Ρουμελιώτη (αντιπεριφερειάρχης) ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Τατούλη, προκάλεσε τη μήνυση του κ. Μαντά, ο οποίος κατηγορεί τον Γιώργο Ρουμελιώτη για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδορκία.

Σύμφωνα με την «Ελευθερία» με εντολή της εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τρίπολης ο αντιπεριφερειάρχης Ρουμελιώτης, ο οποίος με προφορική εντολή της εισαγγελέα έχει ήδη αφεθεί ελεύθερος.

Ακολούθησε μήνυση του Γιώργου Ρουμελιώτη κατά του κ. Μαντά και σχετική ανακοίνωση από την περιφέρεια.

Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΝΤΑ

«Μεγάλη αναταραχή, ωραία κατάσταση».

Τόσο ωραία, όσο και παράδοξη. Μη έμμισθοι Δικηγόροι της Περιφέρειας συγγράφουν δελτία τύπου υπό το Εθνόσημο και την Επωνυμία της, τα οποία υπογράφουν και διανέμουν. 

Δελτία τύπου που ανέμπνευστα επιχειρούν να υπονομεύσουν την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου έναντι ψευδορκούντων μαρτύρων, που δεν θυμούνται, ούτε πια ημέρα του Μαρτίου του 2018, συνέβη ένα φανταστικό γεγονός το οποίο αντιφατικά περιγράφουν και συκοφαντικά διαδίδουν. Δελτία τύπου που με βιασύνη, νευρικότητα και θράσος, προδιαγράφουν κρίσεις της Δικαιοσύνης. Δελτία τύπου που περιέχουν μάλιστα και υποδείξεις προς άγραν εντυπώσεων.

Η απάντηση είναι απλή και ξάστερη «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», σε μετάφραση: Θα τους πάω μέχρι τέλους!

Περικλής Μαντάς
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου
Παναγιώτης Γιαννόπουλος
Δικηγόρος